Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Friend, or Not?!

Hi all..

#Friendornot · 10 hónapja
Hát sziasztok!
Fu, ez de béna már, lehet senki se  fogja olvasni vagy max. 1 ember, akkor meg miért többesszámba köszönök? #trueandsadstory

Szóval, vágjunk is bele. A célom először is egyébként, hogy kipróbáljam magam, hogy írásban milyen is volnék. Szeretek fogalmazni és azt is fontosnak tartom, hogy amit kiadok a kezemből az igényes legyen és hogy azért nagyjából mindenkihez eljusson az adott információ. 

Na, ha már ezeket az "érdekes" információkat megtudtátok rólam, merüljünk bele mélyebben a témába.
Gimnazista, továbbtanulás előtt álló, szókimondó, őszinte lány vagyok. Az őszinte közhelynek tűnhet a mai világban, de én biztosan annak mondom magam, hisz  túlzottan sok barátom nincs (háhhh, szóval ezért blogolsz, túl sok a szabadidőd,mi?). Ez köszönhető szerintem annak, hogy az őszinteségemet sokan nem tudják kezelni, ezért inkább távol maradnak tőlem, akik viszont nem félnek ettől, ők ma is mellettem vannak.

A mi generációnk nehezen tűri a kritikát, mert be van állítva egy társadalmi "norma", amibe ha éppen nem esel bele, már nem is vagy senki. 
Ez a norma: a mindenről és mindenkiről megosztok képet, anyuék pénzén jó élni, nekem nem számít senki és semmi, iszunk, bulizunk, a márka a minden, iphone.. stb.

Szerintem vannak fontosabb dolgok az életben, mintsem hogy hova sorolnak minket.
A kérdés, hogy MI hova soroljuk magunkat? 

Köszönöm, ha elolvastad, ha van pár perced, kérlek hozzászólásban írj pár sort magadról és a te tapasztalataidról, ami körülvesz. Mi a véleményed, akár a suliban, akár sulin kívül, milyen közeg vesz téged körül?Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
#Friendornot
Sokat gondolkodtam, hogy végül belevágjak-e a blogolásba. Sok minden megfogalmazódik bennem, de kérdéses, hogy az adott téma másokat is úgy foglalkoztat/érint, mint ahogy engem. A mai társadalmi "elvárásaink" miatt, úgy döntöttem, egyenlőre névtelenül írnék. Számomra nagyon fontos mások megállapítása, véleménye, ezért kérlek tartsatok velem, akár pozitív akár negatív véleménnyel, hozzászólással is. Bármit elfogadok, emberek vagyunk, nem gépek, így tökéletesnek sem mondhatóak. :)